Ανακαινισεις Κουζινας

Οι κουζίνες αποτελούν την πραγματική καρδιά του σπιτιού και ως εκ τούτου υφίστανται σημαντικές αλλαγές για να προσαρμοστούν στις νέες ανάγκες που έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ανακαινίσεις κουζινών βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των έργων ανακαίνισης κατοικιών, με την ποιότητα του υλικού να κάνει τη διαφορά για τη διασφάλιση του σωστού τελικού αποτελέσματος.

Τι ειναι μια πληρης ανακαινιση κουζινας;

Μια πλήρης ανακαίνιση κουζίνας είναι αυτή που περιλαμβάνει την αλλαγή όλων των στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων των δαπέδων και των τοίχων, καθώς και των πάγκων και των επίπλων.

Για αυτού του είδους την ανακαίνιση κουζίνας πρέπει να στραφείτε κατευθείαν σε υλικά όπως το Coverlam και το Coverlam Top, καθώς αυτό είναι το κλειδί για την επιτυχή εκτέλεση του έργου και θα εγγυηθεί την ανθεκτικότητα, τη δύναμη και τη συνοχή, τόσο αισθητική όσο και τεχνική, της κουζίνας.

Επιπλέον, αυτές οι ολοκληρωμένες ανακαινίσεις μπορούν να γίνουν σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα χάρη στο γεγονός ότι το Coverlam μπορεί να τοποθετηθεί πάνω στις υπάρχουσες πλάκες δαπέδου και τοίχων χωρίς να απαιτούνται εργασίες κατεδάφισης.

Ιδεες για ανακαινισεις κουζινας

Μόλις αποφασίσετε να ανακαινίσετε την κουζίνα σας, αρχίζει η αναζήτηση ιδεών και υλικών για το σχεδιασμό. Στις μέρες μας, υπάρχουν πολλές επιλογές, με την τεχνολογική καινοτομία των Coverlam και Coverlam Top να αλλάζει τα δεδομένα όταν πρόκειται να αναλάβετε την ανακαίνιση μιας κουζίνας και να εξασφαλίσετε την επιτυχία του έργου.

Ανακαινίσεις κουζίνας

χωρίς εργασίες κατεδάφισης

Αυτό που κάποτε ήταν αδιανόητο έχει γίνει πλέον εφικτό με το Coverlam. Το ελάχιστο πάχος των πλακών σημαίνει ότι μπορούν να τοποθετηθούν πάνω σε δάπεδα και τοίχους χωρίς να αφαιρεθούν οι υπάρχουσες πλάκες και επομένως χωρίς να χρειαστούν εργασίες κατεδάφισης.

Ως αποτέλεσμα, οι ανακαινίσεις κουζινών μπορούν να γίνουν γρήγορα και εύκολα, χωρίς τις τυπικές ενοχλήσεις που συνεπάγονται αυτού του είδους οι εργασίες, όπως ο θόρυβος, η σκόνη και τα συντρίμμια.

Κουζίνες

με νησίδα

Η ενσωμάτωση μιας νησίδας στο σχεδιασμό είναι πράγματι μια από τις κορυφαίες τάσεις στις ανακαινίσεις κουζίνας. Αυτή η επιλογή προσδίδει λειτουργικότητα στο χώρο, διευκολύνοντας δραστηριότητες όπως το μαγείρεμα ή το φαγητό με την οικογένεια και τους φίλους.

Από την άλλη πλευρά, όσον αφορά την αισθητική, οι κουζίνες με νησίδα αντιπροσωπεύουν μια πραγματική αλλαγή παιχνιδιού- μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως στοιχείο που σηματοδοτεί την αλλαγή μεταξύ της κουζίνας και της τραπεζαρίας ή ως κεντρικό τμήμα του χώρου – ακόμη και ως προέκταση του πάγκου εργασίας, με τη νησίδα να χρησιμοποιείται ως μπαρ κουζίνας ή σταθμός εργασίας.

Αισθητική

συνέχεια

Αυτό είναι ένα από τα πιο πολύτιμα χαρακτηριστικά στις σημερινές ανακαινίσεις κουζίνας. Με το ευρύ φάσμα των συλλογών που διατίθενται στα Coverlam και Coverlam Top, μπορείτε να τοποθετήσετε πλάκες δαπέδων και τοίχων, πάγκους το backsplash και τα έπιπλα κουζίνας με το ίδιο σχέδιο, παρέχοντας απαράμιλλη αισθητική συνέχεια.

Αυτή η συνέχεια ενισχύεται περαιτέρω από το μεγάλο μέγεθος του υλικού, το οποίο συμβάλλει στο οπτικό άνοιγμα του χώρου. Από αυτή την άποψη, το Coverlam μεγάλου μεγέθους είναι η καταλληλότερη επιλογή τόσο για μικρότερους χώρους κουζίνας -μεγιστοποιώντας τον διαθέσιμο χώρο- όσο και για μεγαλύτερες κουζίνες, όπου το επιλεγμένο σχέδιο θα ενισχυθεί από το μεγαλείο του μεγάλου μεγέθους.

Ενσωματωμένος

νεροχύτης

Η ενσωμάτωση του νεροχύτη στον πάγκο έχει γίνει μια καθιερωμένη ιδέα σχεδιασμού στις σημερινές ανακαινίσεις κουζίνας.

Εκτός του ότι αποτελεί άλλο ένα βασικό στοιχείο για την επίτευξη αισθητικής συνέχειας, η ενσωμάτωση αυτή είναι δυνατή μόνο με ένα υλικό όπως το Coverlam Top, το οποίο δεν γρατζουνάει και δεν απαιτεί ειδική επεξεργασία, σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς νεροχύτες από ανοξείδωτο χάλυβα ή ρητίνη.

Έπιπλα

πλακιδίων

Το ελάχιστο πάχος του Coverlam σημαίνει ότι μπορεί να τοποθετηθεί πάνω σε πόρτες ντουλαπιών και συρτάρια- αυτό το καθιστά ιδανικό για την εναρμόνιση υλικών, επεκτείνοντας και βελτιστοποιώντας τις δυνατότητες σχεδιασμού αυτού του χώρου.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την ανακαίνιση της κουζίνας

Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να επιλέξετε ένα καλό υλικό για την ανακαίνιση της κουζίνας- αν δεν το λάβετε υπόψη σας, η ανακαίνιση πιθανόν να μην εξελιχθεί όπως ελπίζατε. Υπάρχουν αμέτρητα υλικά για την ολοκληρωμένη επίστρωση όλων των επιφανειών σε μια κουζίνα, αλλά μόνο λίγα μπορούν να προσφέρουν ποιότητα, αντοχή, ασφάλεια και ωραίο σχεδιασμό, καθώς και μεγάλη αισθητική ευελιξία.

Τα Coverlam και Coverlam Top συνδυάζουν όλες τις ιδιότητες που είναι τόσο επιθυμητές για την ανακαίνιση της κουζίνας, ενώ παράλληλα αποτελούν ένα από τα πιο πολύπλευρα υλικά της αγοράς- χάρη στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τα διαφορετικά πάχη τους, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορους τύπους εγκατάστασης, επιτρέποντας την πλακόστρωση δαπέδων, τοίχων, πάγκων και επίπλων.

Ποιότητα: η διαδικασία κατασκευής των Coverlam και Coverlam Top περιλαμβάνει τη χρήση φυσικών πρώτων υλών που παρέχουν καλύτερες μηχανικές και αισθητικές ιδιότητες από οποιοδήποτε άλλο συμβατικό υλικό πλακόστρωσης. Η ποιότητα είναι θεμελιώδης στις ανακαινίσεις κουζίνας και απαραίτητη σε έναν χώρο τόσο απαιτητικό όσο η κουζίνα, όπου οι επιφάνειες εργασίας πρέπει να πληρούν αυστηρά πρότυπα.
Αντοχή: παρά το ελάχιστο πάχος τους, οι συλλογές Coverlam διατηρούν εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες αντοχής και ανθεκτικότητας, γεγονός που τις καθιστά ιδανικές για την επένδυση δαπέδων και τοίχων κουζίνας με πλακάκια, χωρίς να απαιτούνται εργασίες κατεδάφισης και με κάθε τεχνική εγγύηση. Όσον αφορά τις συλλογές της ειδικής σειράς για πάγκους εργασίας, Coverlam Top, χαρακτηρίζονται από την υψηλή σκληρότητά τους. Είναι ανθεκτικές στις γρατζουνιές και στη φωτιά, έχουν αδιαπέραστη επιφάνεια και επομένως είναι ανθεκτικές στους λεκέδες και στα χημικά οικιακού καθαρισμού, παρέχοντας έτσι έναν πάγκο κουζίνας αντιβακτηριδιακό και εξαιρετικά υγιεινό. Αυτή είναι μια κρίσιμη πτυχή όταν πρόκειται για την επιλογή του σωστού υλικού για πάγκους σε ανακαινίσεις κουζίνας. Ενισχύεται περαιτέρω από το μεγάλο μέγεθος των πλακών Coverlam Top, το οποίο ελαχιστοποιεί τον αριθμό των αρμών και έτσι μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης μούχλας και βακτηρίων.
Σχεδιασμός: Πρόκειται για ένα στοιχείο που παίζει ολοένα και πιο σημαντικό ρόλο όταν πρόκειται για τον σχεδιασμό ανακαινίσεων κουζίνας. Εκτός από τις ασυναγώνιστες τεχνικές ιδιότητες που προσφέρουν οι συλλογές Coverlam και Coverlam Top, καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα στυλ και σχεδίων – μονόχρωμο, πέτρα, μάρμαρο, τσιμέντο, ξύλο και μέταλλο – αποτελώντας έναν ολοκληρωμένο κατάλογο που μπορεί να ανταποκριθεί σε όλα τα γούστα, ανεβάζοντας την αισθητική της κουζίνας σε υψηλότερο επίπεδο.
Τέλος, η δουλειά της ανακαίνισης της κουζίνας πρέπει να ανατεθεί στους καλύτερους επαγγελματίες. Αυτό θα εξασφαλίσει αναμφίβολα τη σωστή εγκατάσταση του επιλεγμένου υλικού και ένα εξαιρετικό, μακράς διάρκειας τελικό αποτέλεσμα.

Ποσο κοστιζει η ανακαινιση μιας κουζινας;

Ένα από τα πρώτα ερωτήματα που τίθενται κατά την ανακαίνιση μιας κουζίνας είναι πόσο θα κοστίσει. Όταν παίρνετε την απόφαση να ανακαινίσετε την κουζίνα, είναι πολύ σημαντικό να λάβετε υπόψη ορισμένα στοιχεία που θα επηρεάσουν τον χρόνο που απαιτείται για την ολοκλήρωση της ανακαίνισης και την τελική τιμή της.

Από αυτή την άποψη, οι παράγοντες που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο είναι η ποιότητα του υλικού , ο τύπος της εγκατάστασης και ο επαγγελματισμός της εταιρείας που προσλαμβάνεται για να κάνει την ανακαίνιση της κουζίνας.

Copyright © 2024 Stamatis.com.gr Powered by Elarisa.gr
Τηλέφωνο Επικοινωνίας