encimeras-de-bano-suspendidas-2

Παγκοι μπανιου

Τα μπάνια γίνονται όλο και πιο σημαντικά και αποτελούν κεντρικό στοιχείο των ανακαινίσεων σπιτιών, με τους επαγγελματίες να εφαρμόζουν τις τελευταίες τάσεις στον πρωτοποριακό εσωτερικό σχεδιασμό σε αυτούς τους χώρους.

Οι πάγκοι μπάνιου δεν είναι πλέον απλώς λειτουργικά κομμάτια- αποτελούν πλέον βασικό αισθητικό στοιχείο των μπάνιων. Για το λόγο αυτό, τα υλικά που συνδυάζουν τόσο τη λειτουργία όσο και την αισθητική, όπως το Coverlam Top, έρχονται στο προσκήνιο ως η καλύτερη επιλογή για πάγκους.

Χαρακτηριστικα παγκου μπανιου

Τα μπάνια είναι πολύ απαιτητικοί χώροι όσον αφορά την υγιεινή και την υγεία, οπότε όταν πρόκειται να κατασκευαστεί ο πάγκος για τον νιπτήρα, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί ένα υλικό που δεν είναι μόνο εξαιρετικά ανθεκτικό και ανθεκτικό, αλλά και αντιβακτηριδιακό, ανθεκτικό στους λεκέδες και με πολύ χαμηλό πορώδες, αποτρέποντας τον πολλαπλασιασμό μικροοργανισμών και μούχλας. Αυτά τα χαρακτηριστικά θα διασφαλίσουν ότι οι πάγκοι μπάνιου είναι υγιεινοί και καθαρίζονται εύκολα.

Εκτός από τις ισχυρές τεχνικές επιδόσεις της όσον αφορά την αντοχή και την υγιεινή, η Coverlam Top προσφέρει έναν ευρύ κατάλογο συλλογών που ταιριάζει σε όλα τα στυλ και τα γούστα. Από μονόχρωμους πάγκους σε γυαλιστερό ή ματ φινίρισμα, σε φινίρισμα με όψη μαρμάρου ή τσιμέντου ή ακόμη και σε πάγκο νιπτήρα με όψη ξύλου – όλα είναι δυνατά με την Coverlam Top.

Αυτό το υλικό ζωντανεύει μοναδικά, αποκλειστικά και αισθητικά όμορφα σχέδια δωματίων, χωρίς να παραμελεί τις κρίσιμες τεχνικές πτυχές των πάγκων μπάνιου, όπως η υγιεινή, η αντοχή και η ανθεκτικότητα, πράγμα που σημαίνει ότι ένα ευρύ φάσμα διακοσμητικών επιλογών είναι πλέον προσιτό.

Χρωματα παγκου μπανιου

Γκρι πάγκος

μπάνιου

Το γκρι έχει αναμφισβήτητα αφήσει το στίγμα του στον κόσμο της εσωτερικής διακόσμησης, ειδικά όταν πρόκειται για μπάνια. Τα σχέδια που ενσωματώνουν έναν γκρίζο πάγκο νιπτήρα γίνονται όλο και πιο συνηθισμένα, ιδίως σε όσους επιδιώκουν ένα πιο πρωτοποριακό, βιομηχανικό στυλ.

Πρόκειται για μία από τις χρωματικές σειρές για πάγκους μπάνιου που προσφέρει τις περισσότερες εναλλακτικές λύσεις σχεδιασμού και διαφορετικά φινιρίσματα. Σε αυτή τη σειρά μπορείτε να βρείτε διάφορες επιλογές, όπως μοντέρνους πάγκους μπάνιου με αποτέλεσμα το τσιμέντο, εκείνους που είναι εμπνευσμένοι από φυσικά υλικά όπως το μάρμαρο και το ξύλο, και εξαιρετικά καινοτόμα μεταλλικά φινιρίσματα.

Λευκός πάγκος

μπάνιου

Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα από τα ξεκάθαρα αγαπημένα υλικά για πάγκους μπάνιου. Στις μέρες μας, οι λευκές αποχρώσεις κερδίζουν έναντι όλων των άλλων στο μπάνιο- η αίσθηση υγιεινής και καθαριότητας που μεταδίδουν οι λευκές αποχρώσεις είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που τις καθιστούν κορυφαία επιλογή κατά την ανακαίνιση ενός μπάνιου και την επιλογή του πάγκου λεκάνης.

Μέσα σε αυτή τη χρωματική γκάμα συναντάμε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών που υπερβαίνουν το καθαρό λευκό και με μια ποικιλία προσφερόμενων φινιρισμάτων, όπως το κομψό μάρμαρο, το οποίο προσθέτει μια πινελιά φινέτσας και εκλέπτυνσης στους πάγκους μπάνιου.

Τυποι παγκων μπανιου

Επίτοιχοι πάγκοι

μπάνιου

Οι επίτοιχοι πάγκοι μπάνιου είναι σαφώς ένα από τα αγαπημένα προϊόντα μεταξύ των πάγκων μπάνιου. Αυτός ο τύπος πάγκου μπάνιου επιλέγεται συχνά για νέα έργα και ανακαινίσεις λόγω της μοντέρνας, σύγχρονης εμφάνισής του, αλλά κυρίως επειδή καθιστά πολύ εύκολο τον καθαρισμό του δαπέδου σε ένα δωμάτιο όπως το μπάνιο, όπου η υγιεινή είναι θεμελιώδους σημασίας.

Τα πλεονεκτήματα αυτά προστίθενται στα οπτικά οφέλη που προσφέρει αυτός ο τύπος εγκατάστασης για πάγκους μπάνιου- το γεγονός ότι δεν υπάρχει κανένα έπιπλο στο πάτωμα προσθέτει στην αίσθηση ευρυχωρίας του χώρου.

Σύγχρονοι πάγκοι

μπάνιου

Υπάρχει ένα απίστευτα ευρύ και ποικίλο σύνολο αισθητικών επιλογών όσον αφορά τους σύγχρονους πάγκους μπάνιου. Αυτές τις μέρες μπορείτε να απολαύσετε όλα τα διακοσμητικά στυλ σε υπέροχα επίκαιρα, φρέσκα σχέδια για πάγκους νιπτήρα.

Η Coverlam Top είναι η μάρκα αναφοράς για τους σύγχρονους πάγκους μπάνιου χάρη στη συνεχή αναζήτηση νέων φινιρισμάτων και σχεδίων- ως εκ τούτου, η επιλογή οποιασδήποτε από τις συλλογές Coverlam Top -μονόχρωμη, μαρμάρινη, τσιμεντένια, μεταλλική, πέτρινη ή ξύλινη- είναι εγγυημένη για τη δημιουργία ενός πρωτοποριακού μπάνιου, καλύπτοντας παράλληλα πλήρως τα τεχνικά χαρακτηριστικά της ανθεκτικότητας, της αντοχής και της υγιεινής.

Προσαρμοσμένοι πάγκοι μπάνιου

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της επιλογής της χρήσης Coverlam Top για τον πάγκο του νιπτήρα είναι το πόσο καλά προσφέρεται για προσαρμογή και, ως εκ τούτου, η μεγάλη ευελιξία που προσφέρει ως υλικό για το σχεδιασμό προσαρμοσμένων πάγκων μπάνιου.

Το γεγονός ότι το υλικό αυτό είναι εύκολο στο χειρισμό και την κοπή καθιστά δυνατή τη δημιουργία μοναδικών σχεδίων πάγκων μπάνιου, όπου τα μόνα όρια είναι αυτά που θέτει το ίδιο το έργο. Από αυτή την άποψη, η ευκολία χειρισμού και κοπής του Coverlam Top σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα σχέδιο στο οποίο η λεκάνη είναι ενσωματωμένη στο ίδιο υλικό, δημιουργώντας έναν πιο κομψό πάγκο μπάνιου.

Copyright © 2024 Stamatis.com.gr Powered by Elarisa.gr
Τηλέφωνο Επικοινωνίας