Λέβητες κάυσης ξύλου

Λέβητες κάυσης ξύλου

Ο λέβητας κάυσης ξύλου ήρθε για να λύσει τα προβλήματα του ξύλου διατηρώντας πάντα όμως την αρχαιότερη πηγή ενέργειας, που είναι το ξύλο, κατασκευασμένος από πυρίμαχο ατσάλι και εξοπλισμένος με ηλεκτρονικό εγκέφαλο διαχείρησης της φωτιάς θα σας εκπλήξει με την οικονομία και την αποδοτικότητα που θα σας παρέχει. Ελεγχόμενος ηλεκτρονικά από τον θερμοστάτη χώρου σας θα σας παρέχει ακρίβεια στην θέρμανσή σας και αύξηση της οικονομία σας έως και 60% .

Ευκολία και αυτονομία

Με τον λέβητα κάυσης ξύλου ξεχάστε την ταλαιπωρία του κάθε 4 η 6 ώρες να χρειάζεται να γεμίζεται τον λέβητα, ο λέβητας κάυσης ξύλου χάρης τον μεγάλο χώρο καύσης του αλλά και της ελεγχόμενης καύσης μέσω του θερμοστάτη σας χρειάζεται να τον τροφοδοτείται μία φορά την ημέρα.

Τεχνολογία αντίστροφης φλόγας

Χάρης τον τρόπο διανομής του οξυγόνου η φωτιά αναγκάζεται και πηγαίνει καθοδικά έτσι επιτυγχάνουμε να κρατάμε την ζέστη χαμηλά και να δημιουργούμε μία καύση καυσαερίων η οποία αφού θα εκμεταλευτεί στο έπακρον την θερμοκρασία των καυσαερίων θα τα εξάγει στο περιβάλλον σε χαμηλές θερμοκρασίες, αυτό σημαίνει χαμηλή ρύπανση του περιβάλλοντος, υψηλή απόδοση καυστήρα, εύκολο καθαρισμό μιας και τα υπολοίματα της καύσης μαζεύονται στο κάτω μέρος του λέβητα όπου από την πόρτα καθαρισμού μπορούμε εύκολα να τον καθαρίσουμε.

Ο λέβητας καύσης ξύλου κατασκευασμένος από πυρίμαχο ατσάλι και εξοπλισμένος με ηλεκτρονικό εγκέφαλο διαχείρισης της φωτιάς θα σας εκπλήξει με την οικονομία και την αποδοτικότητα που θα σας παρέχει

Copyright © 2024 Stamatis.com.gr Powered by Elarisa.gr
Τηλέφωνο Επικοινωνίας