Η Εταιρεία

Γιατι Εμας

Πελατοκεντρική Φιλοσοφία

Εγγυήσεις

Λειτουργικότητα

Αντοχή Προϊόντων

Οικονομικές Τιμές

Εργονομία

Πολυετή Εμπειρία

Αισθητική

Γνώση

Προφίλ Εταιρείας

Οι αξίες στις οποίες στηρίζεται και αναπτύσσεται η εταιρεία ΣΤΑΜΑΤΗΣ είναι η πελατοκεντρική φιλοσοφία και η διατήρηση της εξαιρετικής ποιότητας στα προϊόντα της, ταυτίζοντας το όνομα της με την ποιότητα, την εργονομία, την αισθητική, τη λειτουργικότητα καθώς και τη γνώση και την πολυετή εμπειρία των ανθρώπων της.

Μέσα από μία ανεξάντλητη ποικιλία προιόντων που αναδεικνύουν και χαρίζουν ύφος και προσωπικότητα στον χώρο σας και με δυνατότητα επιλογής από κορυφαία εργοστάσια με ποικίλες λύσεις για κάθε χρήση, από τα πρώτα μάρμαρα της οικοδομής, τα πλακίδια εσωτερικών & εξωτερικών χώρων, τα μπάνια και τα είδη υγιεινής μέχρι το τζάκι νέας γενιάς και τα συστήματα κεντρικής θέρμανσης με αεραγωγούς ή ακόμα και σύνδεσή τους με καλοριφέρ.

Το έμπειρο προσωπικό μας βρίσκεται στην διάθεση σας για να απαντήσει σε κάθε προβληματισμό σας ή πληροφορία που σας απασχολεί, από την σχεδίαση, την εγκατάσταση και τις χρήσεις αλλά και για να σας ενημερώσει για τους νόμους που διέπουν την λειτουργία του τζακιού, τα υλικά κατασκευής και τις εναλλακτικές τεχνολογίες. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και στόχος μας είναι να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή που βιώνετε στο χώρο σας.

H Ιστορια μας

Η επιχείρηση Σταμάτης δραστηριοποιείται από το 1981 στην αγορά της κεντρικής Ελλάδος στους κλάδους :

  • Εισαγωγής, Κατασκευής και Εμπορίας τζακιών.
  • Εισαγωγής, Επεξεργασίας και Εμπορίας Μαρμάρων – Γρανιτών – Πετρωμάτων.
  • Εισαγωγής και Εμπορίας Πλακιδίων – Ειδών Υγιεινής – Διακοσμητικών Πετρωμάτων.

Η ΣΤΑΜΑΤΗΣ είναι μία από τις παλαιότερες εν ενεργεία επιχειρήσεις τον τομέα της βιομηχανίας δομικών υλικών και διακόσμησης στην κεντρική Ελλάδα. Το 2020 συμπλήρωσε τα 40 χρόνια επιτυχούς παρουσίας της.

Σύγχρονα μηχανήματα, πρωτοποριακές μέθοδοι, σεβασμός στον άνθρωπο και το περιβάλλον είναι τα κύρια χαρακτηριστικά για την επιτυχία της ΣΤΑΜΑΤΗΣ και πάντοτε σε συνδιασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό και την πολύχρονη εμπειρία της.

Η ΣΤΑΜΑΤΗΣ εδρέυει στο 6ο χλμ. Λάρισας – Θεσ/νίκης σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στις οποίες συνυπάρχουν ένας τεράστιος εκθεσιακός χώρος, το υπερσύγχρονο εργοστάσιο της με μηχανήματα νέας τεχνολογίας και οι αποθηκευτικοί χώροι της επιχείρησης.

Μεγάλο πλεονέκτημα της ΣΤΑΜΑΤΗΣ είναι η υπερβολική ποσότητα εμπορευμάτων Stock που διαθέτει και η πολυάριθμη ποικιλία αυτών, τα οποία σε συνδιασμό με τη σωστή επεξεργασία και την έγκαιρη παράδοση στον πελάτη την έχουν καταστήσει μία απο τις κορυφαίες επιχειρήσεις στον κλάδο της.

Copyright © 2024 Stamatis.com.gr Powered by Elarisa.gr
Τηλέφωνο Επικοινωνίας