Λέβητες κάυσης pellet

Λέβητες κάυσης pellet

Ο λέβητας THERMOinox χάρη στην ειδική σχεδίασή του που είναι βασισμένη σε μελέτες και δοκιμές, συνδυάζει υψηλή ποιότητα κατασκευής με μεγάλη απόδοση και οικονομία.Εξ ολοκλήρου κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι 18/9 και 18/10 είναι λέβητας τρίτης διαδρομής με επιστρεφόμενη φλόγα.

Η μετάδοση της θερμότητας στο νερό γίνεται με ακτινοβολία, επειδή με τον τρόπο αυτό η φλόγα που παράγεται από τον καυστήρα δεν έχει επάφή με τα τοιχώματα του φλογοθαλάμου και λόγω του ότι το ανοξείδωτο ( χρωμονικέλιο ) δεν προσβάλεται από τα οξείδια της καύσης, έχουμε ένα λέβητα αυτοκαθαριζόμενο που δεν χρειάζεται συντήρηση.

Αθόρυβη λειτουργία.Ενσωματωμένος πίνακας με την ηλεκτρική εγκατάσταση έτοιμος για λειτουργία. Ελαφριά και μικρού όγκου κατασκευή. Φλογαυλοί τούμπας, λείας επιφάνειας. Ηλεκτροκολλήσεις αυτογενούς συγκόλλησης. Πόρτα λέβητα με εύκολο άνοιγμα, πρεσσαρισμένη με 5 τόνους ώστε να αποκλείει την έξοδο καυσαερίων.

Το πλεονέκτημα του λέβητα κάυσης pellet είναι ο ηλεκτρονικός του εγκέφαλος που τα κάνει όλα μόνος του με αυτονομία δεξαμενής από 7 έως 12 ημέρες.

Copyright © 2024 Stamatis.com.gr Powered by Elarisa.gr
Τηλέφωνο Επικοινωνίας